VED ULYKKE ELLER REKLAMATION

Først har vi brug for at vide, hvad der er sket. Vær venlig at udfylde formularen herunder så udførligt som muligt. Når vi har modtaget din information, vil vi kontakte dig så hurtigt vi kan.

 

Værd at vide:

  • Hövding foretager en selvkontrol, hver gang den aktiveres, og signalerer, hvis der er en fejl. Hvis fejlen kan indvirke på Hövdings primære funktion, vil det ikke være muligt at tænde (aktivere) den. Detta er sjældent, og hvis det skulle ske, vil vi eventuelt have din Hövding indleveret for kontrol.
  • Vi har indbygget en sikkerhedsmarginal, så Hövding altid hellere skal dømmes end frifindes – vi vil hellere have, at Hövding registrerer en ulykke for meget end en for lidt. Hvis din Hövding er udløst, uden at du har været involveret i en ulykke, vil vi erstatte den med en ny, så længe du har anvendt produktet på korrekt vis og så længe der er garanti iflg. din købskvittering. Eventuelt vil vi have din Hövding ind for at se, om den sorte boks indeholder information, som kan være nyttig for os i vores produktudvikling.

 

HAR DU HAFT EN ULYKKE, HVOR DU ER vÆltet MED DIN HÖVDING, GÆLDER NEDENSTÅENDE:

  • Udfyld formularen, så sender vi en returseddel, som du benytter, hvis vi har behov for at undersøge din Hövding
  • Tag kontakt til dit forsikringsselskab og betal din selvrisiko – de erstatter omkostningerne til din Hövding
  • Køb en ny Hövding i vores webshop eller via en af vores forhandlere – og hav fortsat markedets bedste cykelbeskyttelse

 

BEHANDLING AF PERSONDATA:

Hvis du i formularen frivilligt angiver data om din sundhed (til sundhed hører også en skade som et skrabet knæ), så giver du samtykke til, at vi behandler dine sundhedsdata i produktions- og udviklingsøjemed. Vi må kun behandle dine oplysninger om din sundhed med dit samtykke.  Læs mere om, hvordan du tilbagekalder dit samtykke her.

Bemærk, at vi ikke stiller krav om, at du i reklamations- eller garantisager skal angive oplysninger om eventuel skade, men hvis du gør det, kan det være en stor hjælp for os og udviklingen af fremtidige Hövdinge!

Læs mere om, hvordan vi behandler persondata her.

Choose Model

(Findes på en skjult flig bag størrelsesmarkeringen på din Hövding)(Findes på en skjult flig bag størrelsesmarkeringen på din Hövding)

/* */